Program: Luni - Sambata 08:00-20:00
Sampon Uscat Batiste

Sampon uscat Batiste
Pentru un par fermecator in fiecare zi!

Cosul tau este gol ...
Cos
Cosul tau este gol ...

Inrebari frecvente


CUM POT DECIDE CARE SAMPON USCAT MI SE POTRIVESTE?

Pentru a alege samponul uscat care ti se potriveste cel mai mult, acesta trebuie sa se potriveasca cu culoarea actuala a parului.
Astfel:


CUM POT PLASA COMANDA?

Comanda se poate plasa in 3 feluri:

1. Online la partea Produse. Trebuie doar sa alegi produsele pe care le doresti, si sa le pui in Cos. Apoi vei alege metoda de transport si vei completa un formular cu datele tale.

2. Prin telefon la 0752.965.665, zilnic intre orele 09.00-20.00.

3. Prin e-mail la contact@samponuscatbatiste.ro. Daca alegi aceasta modalitate, te rog sa folosesti formularul de comanda de mai jos:

FORMULAR DE COMANDA
Nume, prenume:
Telefon mobil:
E-mail:
Strada .......... Numar ......... Bloc .......... Scara ........... Etaj ...... Apartament
Localitate:
Judet:
Denumirea produsului/ pachetului promotional:
Data:

* In cazul in care adresa din buletin nu coincide cu domiciliul actual, te rog sa mentionezi Post Restant in loc de adresa si sa imi trimiti si numarul Oficiului Postal la care doresti sa ajunga coletul in localitatea aleasa de tine. Te rog nu uita ca in acest caz nu o sa primesti instiintare de la Posta!


SE TRIMIT COLETE IN TOATA TARA?

Da, trimitem colete in toata tara.


METODE DE PLATA SI TRANSPORT

Coletele pot fi trimise prin doua metode:

1. POSTA RTOMANA

a. Prin sistem Ramburs costul trasportului este intre 7-10 Ron. Plata se efectueaza la ridicarea coletului si coletul ajunge in 3 zile lucratoare.

b. Plata Avans (transfer bancar), coletul ajunge in 3 zile lucratoare, transportul costa aproximativ 4 Ron. Pentru comenzile achitate prin transfer bancar, plata trebuie efectuata cu o zi inainte de expedierea coletului.

2. CURIERAT

a. Prin sistem ramburs costul transportului este de aproximativ 16 Ron (in functie de greutatea coletului). Trebuie sa achitati contravaloarea transportului curierului la primirea coletului. Coletul ajunge in 1 zi lucratoare.

b. Plata avans (transfer bancar), astfel se plateste un singur drum (nu dus-intors), iar acesta costa aproximativ 13 Ron (in functie de greutatea comenzii). Coletul ajunge in 1 zi lucratoare.


* Pentru comenzile achitate prin transfer bancar, plata trebuie efectuata cu o zi inainte de expedierea coletului.

* In cazul in care adresa din buletin nu coincide cu domiciliul actual, te rog sa mentionezi Post Restant in loc de adresa si sa imi trimiti si numarul Oficiului Postal la care doresti sa ajunga coletul in localitatea aleasa de tine. Te rog nu uita ca in acest caz nu o sa primesti instiintare de la Posta!


CUM SE CALCULEAZA TARIFUL TRANSPORTULUI IN CAZUL POSTEI ROMANE?

In cazul Postei Romane se ia in calcul valoarea si greutatatea coletului, astfel distanta nu are importanta din puct de vedere al costului.


CAND SI CUM POT PLATI COMANDA MEA?

  1. Prin sistem ramburs, plata se face la ridicarea coletului.
  2. Plata se poate efectua pe card, dupa plasarea comenzii va trimit datele necesare pentru efectuarea platii. Pentru comenzile achitate prin transfer bancar, plata trebuie efectuata cu o zi inainte de expedierea coletului.

CAND VA FI TRIMIS COMANDA MEA?

Comanda va fi trimisa in ziua plasarii comenzii sau in a doua zi lucratoare.


AMBALARE

Produsele sunt bine ambalate astfel incat sa ajunga in siguranta. Ambalajul contine punga captusita / carton.


POT TRIMITE UN PACHET CADOU PENTRU CINEVA?

Da. La cerere se poate trimite un cadou special unei persoane dragi, plata se face prin transfer bancar. Optional se poate ambala cadoul, pretul ambalajului este intre 5 si 10 lei, in functie de modalitate si deminsiune.


POSIBILITATI SCHIMB / RETUR

In cazul in care un produs ajunge defect, contactati-ma in termen de 3 zile lucratoare de la primirea comenzii, daca exista o alta bucata in stoc, o voi trimite fara cost suplimentar, in caz contrar, banii vor fi returnati integral, inclusiv costuri de livrare, transfer bancar.


Daca aveti orice alta intrebare, ma puteti contacta la numarul 0752.965.665.