Program: Luni - Sambata 08:00-20:00
Sampon Uscat Batiste

Sampon uscat Batiste
Pentru un par fermecator in fiecare zi!

Cosul tau este gol ...
Cos
Cosul tau este gol ...

Plata si transport

Coletele pot fi trimise prin doua metode:

1. POSTA ROMANA

a. Prin sistem Ramburs costul trasportului este intre 7-10 Ron. Plata se efectueaza la ridicarea coletului si coletul ajunge in 3 zile lucratoare.

b. Plata Avans (transfer bancar), coletul ajunge in 3 zile lucratoare, transportul costa aproximativ 4 Ron. Pentru comenzile achitate prin transfer bancar, plata trebuie efectuata cu o zi inainte de expedierea coletului.

* In cazul in care adresa din buletin nu coincide cu domiciliul actual, te rog sa mentionezi Post Restant in loc de adresa si sa imi trimiti si numarul Oficiului Postal la care doresti sa ajunga coletul in localitatea aleasa de tine. Te rog nu uita ca in acest caz nu o sa primesti instiintare de la Posta!


2. CURIERAT

a. Prin sistem ramburs costul transportului este de aproximativ 16 Ron (in functie de greutatea coletului). Trebuie sa achitati contravaloarea transportului curierului la primirea coletului. Coletul ajunge in 1 zi lucratoare.

b. Plata avans (transfer bancar), astfel se plateste un singur drum (nu dus-intors), iar acesta costa aproximativ 13 Ron (in functie de greutatea comenzii). Coletul ajunge in 1 zi lucratoare. Pentru comenzile achitate prin transfer bancar, plata trebuie efectuata cu o zi inainte de expedierea coletului.


* La comenzile trimise prin Curierat pretul este valabil pentru primul kg, pentru fiecare kg suplimentar se mai adauga 1.24 RON. Pretul se refera la 3500 localitati din tara.